Foto: Moa Dahlin / Skånska Dagbladet

Nu satsar vi på Skånskantipset

SPEL Det är många tippares dröm. Nu hoppas Skånskan förverkliga drömmen och känslan av att kamma hem lite större tipsvinster. Tillsammans är vårt motto. 

Skånskan hakar på trenden och drar varje vecka igång tipssystem under fliken ”Spela Tillsammans” via Svenska Spels hemsida.

Med hjälp av våra tipsexperter erbjuder vi andelar i våra olika tipssystem. Här får alla chansen att med varierade insatser vara med i större bolag och därmed ökar också vinstchansen.
Vi tror på ordspråket ”delad glädje är dubbel glädje”.

Alla som tippar vet hur svårt det är att nå hyfsat stora utdelningar med ”små” insatser.
Tillsammans blir vi både större och slagkraftiga och målet är självklart att vi ska hitta vinnande system som ska ge valuta för insatsen i långa loppet.
Vi kan inte lova storvinster slag i slag, men tillsammans går det att göra skillnad.

Många har redan anmält sitt intresse och anslutit sig som lagmedlem i Skånskantipset. Häng med du också!

Via länken här kan ni köpa andelar i våra tipssystem såsom Stryktipset, Topptipset, Bomben och Europatipset.

Så här går det till:
Om ni redan har ett konto hos Svenska Spel kopplas ni till ”Skånskantipset” på Svenska Spels hemsida via den här länken.
Ni får en förfrågan om att gå med i Skånskantipset och kan svara ja utan vidare förpliktelser. Därefter kan ni studera och förhoppningsvis delta i några eller flera av de upplagda spelen. Det lagda spelet meddelas via mejl och finns att se under ”Mina spel” på Svenska Spels hemsida. Andelspriset dras direkt från ert spelkonto, likaså går eventuella vinster direkt tillbaka till spelkontot. 
 
Om ni inte är kund hos Svenska Spel, och vill vara med i Skånskantipset, måste ni skapa ett konto för att kunna göra både insättningar och uttag från kontot. En enkel operation på några minuter som endast kräver tillgång till bank-id.

Läs mer:

Sportresultat

Sport i dag