MFF-profilen Olof Persson (till höger) ska vara assisterande tränare i Limhamn Bunkeflos division 2-lag på herrsidan. Här är han tillsammans med Åge Hareide 2015.Foto: Andreas Hillergren/TT/arkiv

MFF-ikon går in i LB07:s stab

FOTBOLL Malmö FF-profilen Olof Persson förstärker tränarstaben i division 2-nykomlingen IF Limhamn Bunkeflo där han blir assisterande tränare till John Wall.

41-åringen får således samma titel som han hade i MFF mellan 2014 och 2018.
– Det ska verkligen bli spännande att vara med på den här resan. Jag har under året märkt att jag saknat fotbollen. Att coacha, tävla och framför allt vara en del i ett lag, säger Olof Persson till klubbens hemsida.
– Jag känner en naturlig koppling till LB07. Min yngste son spelar där, vi bor i stadsdelen och vi på Hireq är samarbetspartners till klubben.
– Tror stenhårt på LB07:s syn på framtiden och hur man ska bygga något hållbart och långsiktigt. Ser fram emot att tillsammans med John och övrig stab bygga vidare på det som varit framgångsrikt de senaste säsongerna. Det ska bli kul och träffa spelarna och komma i gång.

Olof Persson, som kan stoltsera med över 350 A-lagsmatcher i Malmö FF, har även varit tränare i FC Rosengård, FC Höllviken och moderklubben Oxie IF.

Sportresultat

Sport i dag