Ofredade och hotade

STAFFANSTORP

Det var sannolikt två yngre män som hotade flera personer i torsdags kväll i Staffanstorp.
Polisen sökte efter dem efter händelsen men utan att finna dem.
Det var vid två tillfällen som personer blev hotade och polisen utesluter alltså inte att det handlar om samma gärningsmän i båda fallen.
Första tillfället var mellan 18 och 18.45. Två personer som befann sig vid Brågarpsvägen/Tranchells väg blev då tilltalade av två killar. Dessa kom fram och uttalade hot men försvann när en av personerna tog upp en mobiltelefon och ringde. De båda hotfulla killarna beskrivs vara i åldern 17-20 år, långa och smala och med mörka jackor och kläder och viss maskering.
Det andra hotet inträffade vid Norra Lundavägen vid 19-tiden. Då sprang två okända gärningsmän mot en flicka i 15-årsåldern och skrek åt henne samt visade en kniv. Flickan blev rädd och kontaktade en anhörig som dök upp varvid killarna försvann.
Polisen tar gärna emot tips om någon sett något i samband med hoten.

Dagens fråga

Är du rädd att drabbas av coronaviruset?

Loading ... Loading ...