Arifi förlänger med Lugi

handboll

Lugis högersexa Albana Arifi har förlängt sitt kontrakt med klubben.
Lugi meddelar att Arifi har haft en stadig och positiv utveckling under säsongen och samtidigt hunnit med att debutera för Kosovos landslag, en debut där hon gjorde hela åtta mål.
– Albana har överraskat positivt på mig sen jag kom till klubben. Hon sliter på som ensam högersexa i truppen och gör det jättebra. Hon har lyft sin fysik mycket och utvecklas hela tiden som kantspelare. Hon har alla de egenskaper som en modern kantspelare behöver besitta och det ska bli spännande att se hur långt Albana kan komma, säger Lugis tränare Kenneth Andersson i ett pressmeddelande.
– Lugi är en klubb som ligger mig varmt om hjärtat och jag trivs både i laget och i klubben. Vår vision är att håll oss i topp i ligan och jag känner att jag är i ett lag och i en miljö där jag kan utvecklas ytterligare som spelare, säger Albana Arifi om sin förlängning.

Sportresultat

Sport i dag