Poliser körde in i träd

Trelleborg Under natten mot tisdagen körde en polisbil in i ett träd vid Alstad i samband med en utryckning.

Polispatrullen var en av flera polispatruller som larmades under tisdagsnatten till ett pågående inbrott i en byggcontainer på Lilla Alstads Byaväg. Under utryckningen krockade polispatrullen.

– Man hade först kört in i någon form av husvägg och därefter i ett träd. En av personerna var fastklämd. Båda fördes till sjukhus och lämnade sjukhuset under natten, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Polisbilen bärgades från platsen.

Även helikopter och hundpatrull larmades till platsen för inbrottet. Två gärningsmän som försökte gömma sig kunde gripas med hjälp av hundpatrull på Fjärdingslöv Byaväg, skriver polisen på sin hemsida. De båda männen grips misstänkta för stöld genom inbrott.

 

Dagens fråga

Det finns tyvärr inga omröstningar för tillfället.