Foto: Anders Bjurö / TT

Redhawks förlänger med forward

Ishockey Det är ytterforwarden Lars Bryggman som skrivit på för tre säsonger till i Malmö.

Sportchef Patrik Sylvegård menar i ett pressmeddelande att Bryggman är en ledande spelar i laget och ligan.
– Han har utvecklats enormt under den tid som han varit i vår organisation och det är vi självklart stolta över, säger han.
– Vi tror dessutom att han kan bli ännu bättre och det känns naturligtvis väldigt bra att signa upp en av våra nyckelspelare på ytterligare tre års tid, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Lars Bryggman som kommer från Umeå och har Storfors AIK som moderklubb var i Malmö redan innan han började i Redhawks. Säsongen 2016-17 spelade han för Pantern och sedan dess har det blivit 171 matcher för rödhökarna.
– Jag är väldigt glad och stolt över att stanna i klubben ytterligare tre år, säger han i pressmeddelandet.
– Det har hela tiden varit ömsesidigt, Patrik och den sportsliga ledningen har varit tydliga med att de önskat behålla mig och för min egen del har det varit prio ett hela tiden. Jag hoppas att vi kan ta ytterligare steg och bli ett lag som utmanar i toppen varje år, något vi ska göra tillsammans med fansen, säger Lars Bryggman själv i en kommentar.

 

Dagens fråga

Kan du prata fler språk än svenska?

  • Ja (81%, 635 Röster)
  • Nej (19%, 152 Röster)

Antal röster: 787

Loading ... Loading ...