Smitare togs av allmänheten

HÖRBY/LINDERÖD

En man i 60-årsåldern misstänks för obehörigt avvikande från trafikolycksplats efter att ha stoppats av allmänheten i närheten av E22 utanför Hörby på lördagseftermiddagen. Polisen ryckte ut till platsen och det visade sig att bilen var krockskadad. Dessutom visade mannen tecken på att vara alkoholpåverkad. Han fick blåsa i sållningsinstrumentet, och det gav positivt utslag vilket innebär att han även är misstänkt för rattfylleri. Han medtogs till polisstationen för provtagning.
Ingripandet kopplas ihop med en trafikolycka i södergående riktning på E22 i höjd med Linderöd tidigare på eftermiddagen, där den ena bilisten avvek från olycksplatsen utan att ge sig tillkänna. Polisen uppger att det var den 60-årige mannen som stoppades utanför Hörby som hade smitit från olyckan. Ingen person skadades i krocken, men båda bilarna fick plåtskador.
Polisen har inga närmare uppgifter om hur det gick till när allmänheten fick stopp på 60-åringen. Det ska ha skett utmed, eller i närheten av E22, enligt polisrapporten.

Dagens fråga

Vad ska du ha för julgran i jul?

Visa resultat

Loading ... Loading ...