Fyra av fem ölgubbar. Fr v Niclas Olsson, Erik Sonesson, Johan Dalén och Ninus Brodin. I morgon medverkar de på hemma på julmarknaden i Blentarp. Foto: Lennart Larsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
I karet bryggs ölen för att sedan ...
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
... få jäsa färdigt i rostfria tankar.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Flaskor väntar på att fyllas ...
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
... och packas.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Fantasifulla namn kan vara ett sätt att få uppmärksamhet.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Humlens honblommor ger brygden dess beska.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Koll på konkurrensen/kollegorna måste man ha
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Dags att provsmaka kommande lansering – en barbarisk rabarberöl.

Ölgubbar startade eget

BLENTARP Det började i skolan där fyra Blentarpspappor upptäckte att de hade ett gemensamt ölintresse.
Ölprat och egna experiment ledde till att de för dryga året sedan startade ett eget bryggeri utanför byn.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Tycker du om glögg?

Loading ... Loading ...