Foto: HK Malmö

HK Malmö förlänger med Stian Tönnesen

Handboll HK Malmö har kommit överens om en kontraktsförlängning med tränaren Stian Tönnesen. Tönnesen är inne på sitt fjärde år som tränare och var dessförinnan även tre år i HK Malmö som
spelare, skriver HK Malmö i ett pressmeddelande.

– Det känns roligt och inspirerande att få fortsätta jobba med laget och utveckla spelarna. Kan jag i min roll vara med och påverka att unga spelare runtom i Skåne väljer HK Malmö för att nästa kliv i sin handbollskarriär är det väldigt positivt säger Stian Tönnesen.

Det nya 2-åriga avtalet sträcker sig fram till den 31 maj år 2022.
– För oss i HK Malmö är det en stor glädje att kunna behålla kontinuiteten på tränarsidan då vi har som ambition att fortsatt vara ett topplag i Handbollsligan med siktet inställt på att vinna SM Guld. Vi vill också etablera oss för fortsatt spel i Europa. Stian Tönnesen har rätt profil för detta uppdrag och han är en mycket viktig pusselbit
för att forma lagbygget, säger Jörgen Rasmusson ordförande i HK Malmö.

Sportresultat

Sport i dag