Full fart vid Naturcentrum

FULLTOFTA

På lördag, klockan 13-17, blir det Vinterbjudning vid Fulltofta Naturcentrum. Det är Stiftelsen Skånska Landskap som står för arrangemanget. Det ordnas många aktiviteter under eftermiddagen – till exempel ljusfest, vilda spår, smaka utemat, tillverkning av fågelmatare och lyktvandring.
– Möt oss och ställ frågor kring friluftsliv och utevistelse, värm dig vid eldar, testa lägerliv, följ med på temavandringar, kryp in i Sagostubben och mycket mer, skriver Stiftelsen Skånska Landskap i programmet.
I ett pressmeddelande skriver man så här:
– Undersökningar visar att friluftsliv är populärt bland svenskar, men det är allt färre som kommer ut i naturen. Vi i stiftelsen vill locka och inspirera, hjälpa och guida.

Dagens fråga

Vad ska du ha för julgran i jul?

Visa resultat

Loading ... Loading ...