Barbro Jönssons målning är ett av över 75 alster som visas i Adventsutställningen.

75 alster visas på galleriet

SVEDALA Adventsutställningen på Galleri Kvis pågår just nu med 25 utställare deltar.

Intresset för att ställa ut har varit stort och utställarna bidrar tillsammans med över 75 alster till årets adventsutställning.
Utställningen är öppen på lördagen den 30 november mellan klockan 11 och 15. På söndagen den första advent håller galleriet öppet klockan 13 till 18 och i samband med stängningen hålls årets medlemslotteri.

Utställare är: Monica Ahlbin, Eva Bengtsson, Helena Birath, Yvonne Fors, Christina Forsberg, Ann-Christine Haffling, Ronnie Holmberg, Monika Johansson, Barbro Jönsson, Christina Karlsson, Kerstin Kaunitz, Ulf Kaunitz, Lars Krantz, Anders Kämpe, Birgitta Larsson, Jacob Liljenström, Ulrika Liljenström, Leif I.R. Lindén, Roland Molin, Blanka Nantin, Nina Paulnitz. Margaretha Persson, AnnKristin Thönnersten, Frida Wallin, Jan Wendt, Anneli Vinsencius, Jeanette Öberg.

Sista chansen att se utställningen är lördag och söndag den 7 och 8 december.

Dagens fråga

Såg du första avsnittet av På spåret?

Loading ... Loading ...