Mobilstölder i Eslövshallen

ESLÖV

Tre elever från Norrevångsskolan blev i onsdags bestulna på sina mobiltelefoner i Eslövshallen när de hade idrott där. Elever som inte ska ha idrott i hallen tar sig in genom att ställa upp dörrar och släppa in varandra.
Nu har högstadiedelens rektor agerat. Från och med måndag införs nya regler som innebär att alla elever måste släppas in i hallen av behörig vuxen via huvudentrén. Den som tar sig in på annat sätt blir avstångd från hallen i en vecka och får vara kvar på skolan i stället.
Sedan tidigare råder dessutom förbud mot att ta med sig sin mobil in i hallen. Eleverna rekommenderas att låsa in den i sitt skåp i skolan. Förbudet förstärks nu med att elever som ändå tar med sig mobilen stängs av en vecka från hallen.
– Detta gör vi för era barns trygghet och säkerhet, skriver rektorn i utskicket.

Dagens fråga

Vad ska du ha för julgran i jul?

Visa resultat

Loading ... Loading ...