Fem månader för tabletter

Löddeköpinge

En fyrtioårig Löddebo har dömts till fem månaders fängelse för narkotikabrott och ringa dopingbrott. Löddebon hade 2018 vid husrannsakan 3 842 tabletter alpazolam, som är narkotika, i sin bostad. Han hade även flaskor med ibutamoren. Mannen åtalades för narkotikabrott.
För tingsrätten förklarade har han erkänt narkotikabrott. Däremot hade han köpt flaskorna 2016, då innehållet inte var klassade som dopingpreparat och att han därför inte skulle dömas. Han tränade vid den här tiden, men tog inte drycken då det inte smakade gott.
Tingsrätten konstaterar att mannen vidgått att han visste det var dopingpreparat. Han ska därför dömas för ringa dopingbrott. Mannen förekommer på tolv avsnitt i belastningsregistret. Tingsrätten dömer honom till fängelsestraff.

Dagens fråga

Såg du första avsnittet av På spåret?

Loading ... Loading ...