Cecilia Ward med en maffig kålrabbi, som väger sina modiga kilon. Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Så här års är det mest kål som fortfarande ger skörd för Cecilia Ward. Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Så här års är det mest kål som fortfarande ger skörd för Cecilia Ward. Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Allt görs för hand på Landet Oss, berättar Cecilia Ward och hanterar bredgrepen. Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Cecilia Ward. Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Cecilia Ward. Foto: Håkan Jacobsson

Från staden till landet för att leva av jorden

NÖRODLAT. – Vi vill ha ansikten på dem som köper våra grönsaker. Här i Sverige har vi kommit så långt från matens ursprung. Lokala matproducenter som förser samhället med mat – det tror jag mycket på.
Cecilia Ward flyttade från stad till land och blev grönsaksodlare.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Vad ska du ha för julgran i jul?

Visa resultat

Loading ... Loading ...