Thomas Rasmuss, Kerstin Evander och Mats Olsson från Svedala- Barabygdens hembygdsförening fick i år äran att tillsammans med kommunalråd Linda Allansson Wester sätta julstjärnan på plats i toppen av Svedalas julgran.FOTO: PERNILLA NIELSEN NEGRÉN
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Gunilla Olsson var en av åskådarna som var på plats för att föreviga när hennes make Mats Olsson tillsammans med Kerstin Evander och Thomas Rasmusson tillsammans med kommunalråd Linda Allansson Wester satte julstjärnan på plats i toppen på Svedalas julgran.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Svedala- Barabygdens hembygdsförenings ordförande Kerstin Evander var först tveksam till om hon skulle våga hissas upp och sätta julstjärnan i topp tillsammans med Thomas Rasmusson, ordförande i redaktionskommittén och Mats Olsson, bildredaktör.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Hembygdsföreningens Mats Olsson passade på att föreviga styrelsekollegorna Kerstin Evander och Thomas Rasmusson när de tillsammans med kommunalråd Linda Allansson Wester satte julstjärnan på plats i toppen på Svedalas julgran.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Lars Andersson, Karin Samuelsson och Gunilla Olsson var på plats för att dokumentera när Svedalas julgran för fjärde gången fick sin stjärna i topp med hjälp av kommunalrådet och utvalda personer.

Julstjärnan tändes av ideella krafter

SVEDALA – Jag ångrar verkligen inte att jag följde med. Det var fantastiskt!

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Såg du första avsnittet av På spåret?

Loading ... Loading ...