Clas Ohlson vill att Staffanstorp ändrar film

I Staffanstorps omtalade informationsfilm syns Clas Ohlsons varumärke. Det har gjort att företaget nu kräver att filmen klipps om.

Staffanstorps informationsfilm, där en familj med flyttlådor från Clas Ohlson flyr ett mörkt Malmö till förmån för Staffanstorp har fått mycket kritik. Nu kräver Clas Ohlson att filmen klipps om. Detta efter att  detaljhandelsföretaget har  fått frågor från kunder som undrat om de sponsrat filmen, det rapporterar Dagens Nyheter

I en intervju med DN menar Clas Ohlsons kommunikationschef Niklas Carlsson att kommunen har använt deras varumärke utan tillstånd. Företaget kräver nu att filmen klipps om och att deras logga blurras. Staffanstorps kommunen menar att varumärket inte använts i marknadsföringssyfte och att inget annat företag vars logga syns i filmen har klagat.

 

 

 

Dagens fråga

Blir det något luciafirande i dag?

Loading ... Loading ...