MALMÖ 20191111 En tonårig pojke skottskadades i området Eriksfält i Malmö på måndagen. Larmet om skottlossning kom vid 18-tiden och polisen fann först bara en tom bil med kulhål. En halvtimme senare hittades den skadade. De misstänkta skyttarna har setts fly från brottsplatsen i en bil, enligt polisen. Foto: Andreas Hillergren / TT / kod 10600
MALMÖ 20191111 Polisens instasstyrka på plats där en skottlossning har inträffat i området Eriksfält i Malmö på måndagskvällen. En person har hittats skjuten efter en skottlossning i området Eriksfält i Malmö. Larmet kom vid 18-tiden och polisen hittade först bara en tom bil med skottskador. En halvtimme senare hittades den skjutna i närheten. De misstänkta skyttarna har setts fly från brottsplatsen i en bil, enligt polisen. Foto: Andreas Hillergren / TT / kod 10600
MALMÖ 20191111 En tonårig pojke skottskadades i området Eriksfält i Malmö på måndagen. Larmet om skottlossning kom vid 18-tiden och polisen fann först bara en tom bil med kulhål. En halvtimme senare hittades den skadade. De misstänkta skyttarna har setts fly från brottsplatsen i en bil, enligt polisen. Foto: Andreas Hillergren / TT / kod 10600

Två tonåringar begärs häktade för skjutning

Under fredagen begärdes två unga män häktade för måndagens skjutningar på Eriksfält i Malmö.

Under måndagen besköts två bilar på Eriksfält. En person hittades senare med lindriga skott skador.  Samma kväll greps två unga män. De begärs nu häktade. De båda männen är i 17 och 18-års ålder och misstänks för medhjälp försök till mord.

 

Läs mer:

Dagens fråga

Såg du första avsnittet av På spåret?

Loading ... Loading ...