Brynolf och Ljung. Pressfoto

Träffa Brynolf och Ljung!

Tävling Nu har du chansen att både vinna två biljetter till någon av föreställningarna.

Söndagen den 24 november kommer magikerna och trollkarlarna Brynolf och Ljung till Slagthuset i Malmö med sin föreställning Cirkeln. Nu kan du vinna biljetter till någon av föreställningarna som ges klockan 14.00 och 18.00 – och dessutom få träffa duon innan bakom scen där de trollar för enbart er. Vi har totalt två paket vi lottar ut, en till vardera föreställning.

För att vara med i tävlingen skickar du en motivering till varför just du ska vinna biljetter och en träff med dem, samt vilken föreställning du önskar gå på till: tavling@skd.se senast på onsdag, den 20 november. Glöm inte att ange ditt telefonnummer. Vinnarna kontaktas under torsdagen.