Tekniker arbetade på platsen under natten mot söndagen. Foto: Karsten Petersen

Begärs häktad efter mordförsök vid hållplats

Malmö Den svårt misshandlade kvinnan vårdas med livshotande skador.

Natten mot söndagen misshandlades en kvinna svårt vid en busshållplats. En man i 20-årsåldern anhölls under söndagen, och på måndagsförmiddagen lämnade kammaråklagare Fredrik Jönsson in sin häktningsframställan vid Malmö tingsrätt.
Mannen begärs häktad, på sannolika skäl misstänkt för försök till mord.

Häktningsförhandling kommer att hållas under tidig eftermiddag.
– Vi har en kvinna som kraftigt misshandlad, och en person sitter gripen. Ärendet är utifrån utredningsperspektiv inget konstigt, sa polisområdeschef Stefan Sintéus i samband med måndagsförmiddagens presskonferens om den senaste tidens våldsamheter i Malmö.
Kvinnan vårdas på Sus i Malmö med livshotande skador.

Läs mer:

Dagens fråga

Har du bokat någon sommarresa?

Loading ... Loading ...