Emil Sylvegård fortsätter i Redhawks

Hockey Det blir en fortsättning för Emil Sylvegård i Redhawks.

Emil Sylvegård som representerar Sverige och Tre Kronor i Karjala Tournament den här veckan, är glad över att få fortsätta i sin moderklubb.
– Jag är jätteglad och stolt att få representera min moderklubb under ytterligare tre säsonger. Mitt hjärta klappar för – och har alltid klappat för – Malmö Redhawks. Klubben tar steg varje säsong och jag hoppas att vi kan fortsätta att bygga vidare och bli ett återkommande topplag i serien. Min stora dröm är att vinna guld här i Malmö, kommenterar Emil Sylvegård i ett pressmeddelande.

Emil Sylvegård har tidigare spelat i de kanadensiska juniorligorna, HockeyAllsvenskan och i SHL innan han återvände till Redhawks inför fjolårssäsongen.
Det nya kontraktet löper över säsongen 2022-23.
– Emil är en av våra nyckelspelare, så väl under den här säsongen som i framtiden. Han är från staden och har fått sin fostran här – och vi vet alla hur mycket han brinner klubben. Han står för precis det vi vill stå för med sitt hårda jobb, han är ett gott föredöme och även en landslagsspelare. Dessutom är han en lika viktig spelare för oss utanför isen, som han är på den. Det var en prioritet hos oss att knyta upp honom under en längre tid, säger Malmö Redhawks ordförande, Mats Larsson i samma pressmeddelande.

 

Sportresultat

Sport i dag