Sjukgymnast lurad av bedragare

höör

Sjukgymnasten från Höör ger kurser inom bland annat ergonomi och belastning. Sjukgymnasten blev då kontaktad av en person som varit inne och läst på sjukgymnastens hemsida. Uppringaren uppgav att han höll på att ta fram en hjälpmotor till en rullstol men att han var i behov av pengar för att kunna slutföra framtagandet av prototypen. Därefter uppgav mannen att pengarna skulle betalas tillbaka till sjukgymnasten. Höörsbon fann uppringaren så trovärdig att denne vid tre tillfällen betalade in 75 000 kronor, 12 000 kronor och 3 000 kronor till uppringarens konto. I september skulle pengarna återbetalas men detta har inte gjorts och nu får inte sjukgymnasten tag i uppringaren. Sjukgymnasten har därför anmält händelsen till polisen som rubricerar händelsen som investeringsbedrägeri.

Dagens fråga

Såg du matchen mellan Sverige och Rumänien?

Loading ... Loading ...