Liam Karlsson och Mats Hallqvist pratar med kunden Ronny Porsedal. De diskuterar risken att folk dumpar skräp i skogen om det blir svårare att komma in på återvinningscentralen. Foto: Catharina Nilsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Återvinningscentralen i Skurup ska få ett nytt bomsystem i december då besökarna måste legitimera sig med körkort för att komma in.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Med hjälp av körkortet öppnar tekniken porten.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Återvinningscentralen i Skurup ska få ett nytt bomsystem i december då besökarna måste legitimera sig med körkort för att komma in. FTI, förpacknings och tidningsinsamlingen vid Återvinningscentralen i Skurup. Mats Hallqvist (keps) och Liam Karlsson arbetar på återvinningscentralen i Skurup.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Återvinningscentralen i Skurup ska få ett nytt bomsystem i december då besökarna måste legitimera sig med körkort för att komma in. FTI, förpacknings och tidningsinsamlingen vid Återvinningscentralen i Skurup. Mats Hallqvist (keps och skägg) och Liam Karlsson (blont hår till axlarna) arbetar på återvinningscentralen i Skurup.

Måste legitimera sig på tippen

Skurup Arbetsmiljön på återvinningscentraler i Skåne har varit så dålig på grund av hot och våld att Sysav har beslutat att kunder måste legitimera sig.
I Skurup börjar det gälla i december.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Längtar du till jul?

Loading ... Loading ...