Vångens förskola i Skurup är tillsammans med fyra andra förskolor nominerade till ”Årets mest hållbara förskola” i hela landet. Här tittar barnen på Klossens avdelning på kryddlandet. Foto: Catharina Nilsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Tina La Fleur och Marie Nilegård, tillsammans med svartklädda Vivien Millinkhoffer berättar om Vångens arbete med hållbarhet. År 2019 blev förskolan nominerad till en av Sveriges fem mest hållbara förskolor av Håll Sverige rent, Grön Flagg-, organisationen.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Philip Lööv visar var man ska göra av förbrukat papper.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Treåriga Saga Dahlqvist är på väg ut med matavfallet.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Tina La Fleur och Marie Nilegård, tillsammans med svartklädda Vivien Millinkhoffer berättar om Vångens arbete med hållbarhet. År 2019 blev förskolan nominerad till en av Sveriges fem mest hållbara förskolor av Håll Sverige rent, Grön Flagg-, organisationen.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Tina La Fleur och Marie Nilegård, tillsammans med svartklädda Vivien Millinkhoffer berättar om Vångens arbete med hållbarhet. År 2019 blev förskolan nominerad till en av Sveriges fem mest hållbara förskolor av Håll Sverige rent, Grön Flagg-, organisationen.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Tina La Fleur och Marie Nilegård, tillsammans med svartklädda Vivien Millinkhoffer berättar om Vångens arbete med hållbarhet. År 2019 blev förskolan nominerad till en av Sveriges fem mest hållbara förskolor av Håll Sverige rent, Grön Flagg-, organisationen.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Tina La Fleur och Marie Nilegård, tillsammans med svartklädda Vivien Millinkhoffer berättar om Vångens arbete med hållbarhet. År 2019 blev förskolan nominerad till en av Sveriges fem mest hållbara förskolor av Håll Sverige rent, Grön Flagg-, organisationen.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Tina La Fleur och Marie Nilegård, tillsammans med svartklädda Vivien Millinkhoffer berättar om Vångens arbete med hållbarhet. År 2019 blev förskolan nominerad till en av Sveriges fem mest hållbara förskolor av Håll Sverige rent, Grön Flagg-, organisationen.

Vången är en av de bästa på hållbarhet

Skurup Barnen är inte gamla men de fixar att sortera papper från plast och filosofera kring eldens kraft.
Det är delar i Vångens pedagogiska upplägg för att göra vardagen hållbar och medvetandegöra barnen.
Därför är de nu nominerade till ”Årets mest hållbara förskola”.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Längtar du till jul?

Loading ... Loading ...