Vellingekvinna som hittades död inte mördad

TRELLEBORG Enligt polisen finns det inget som i nuläget tyder på att den 27-åriga Vellingekvinnan som hittades död på Fagerängen förra onsdagen blev mördad.

– Jag har själv pratat med rättsläkaren och som det ser ut idag finns det inga tecken som tyder på att hon bragts om livet.
Det säger Ann-Christine Sjöbeck, polisens utredare i Trelleborg.

Som Skånskan berättat tidigare släppte åklagaren i fredags den 41-årige man som suttit anhållen misstänkt för mordet på den 27-åriga kvinnan sedan i onsdags. Det var också då hon strax före lunch samma dag hittades död i en bostad i området Fagerängen i östra Trelleborg.
Polisen vill i nuläget inte gå ut med detaljer kring varför kvinnan, som kommer från Vellinge, hittades i lägenheten som tillhör 41-åringen. Enligt polisen var det mannen själv som larmade ambulans till lägenheten där kvinnan hittades avliden.

– Det jag kan säga är att de inte hade träffats tidigare än vid det här tillfället. Det troligaste är att brottsmisstanken kopplas bort, men han kvarstår formellt som misstänkt tills åklagaren tar beslutet, säger Ann-Christine Sjöbeck.
Enligt henne finns det inga skador på kvinnan som indikerar på att hon skulle ha utsatts för något brott. Polisens utredning i lägenheten ska inte heller ha visat på något som tyder på att kvinnan mördats.
Om det fanns andra personer på plats i bostaden då polis och ambulans larmades till adressen vill Ann-Christine Sjöbeck inte kommentera liksom vad som misstänks ha orsakat kvinnans död.
– Vi har inte fått alla resultat från rättsläkaren, det tar ett tag till.

Läs mer:

Dagens fråga

Längtar du till jul?

Loading ... Loading ...