Malmömoderat i styrelsen

MALMÖ

Torbjörn Tegnhammar (M), oppositionsråd i Malmö, har valts in i Moderaternas partistyrelse.
Valet skedde på partistämman som ägde rum i Västerås och avslutades under söndagen.
– Jag är glad att nu få ingå i Moderaternas centrala ledning. Jag kommer att ta med mig viktiga perspektiv från Malmö, inte minst vikten av en politik där det alltid lönar sig bättre att arbeta än att leva på bidrag, säger Torbjörn Tegnhammar i ett pressmeddelande.
– Partistämman har tagit flera viktiga steg som stärker Moderaternas position som det ledande partiet för sysselsättning, lag och ordning och en fungerande integration. Jag kommer i partistyrelsen fortsätta arbeta för att vi ytterligare ska vässa vår politik, inte minst i frågor som är viktiga för Malmö och Skåne.

Dagens fråga

I går var första dagen med danska gränskontroller. Tror du att de blir ett problem?

  • Nej (80%, 651 Röster)
  • Ja (20%, 163 Röster)

Antal röster: 814

Loading ... Loading ...