Hade 150 gram cannabis

ESLÖV

En 24-årig Eslövsbo döms till villkorlig dom och 75 timmars samhällstjänst för innehav av 150,5 gram cannabisharts och 5,09 gram cannabis på en adress i Eslöv den 20 mars i år.
24-åringen har erkänt brott och till sitt försvar anfört att han använder cannabis och hasch sedan flera år tillbaka för eget bruk mot ångest och depression. Han uppger att han har kontroll över sin konsumtion och att han inte säljer något.
Denna förklaring, i kombination med att 24-åringen lever under ordnade förhållanden och har samtyckt till samhällstjänst, gör att 24-åringen slipper de två månader i fängelse som brottet annars är värt. 24-åringen är visserligen tidigare dömd för brott men det är fyra år sedan nu, konstaterar Lunds tingsrätt.

Dagens fråga

Är det för tidigt att dricka julmust?

Visa resultat

Loading ... Loading ...