Foto: Johan Nilsson / TT

Skottlossning i Köpenhamn

Sent på tisdagskvällen larmades polisen till en misstänkt skottlossning på Vejlands Allé på Amager i Köpenhamn.

Vid kvart över elva-tiden på tisdagskvällen informerade Köpenhamnspolisen om vad man då kallade ”en misstänkt händelse” på Vejlands Allé och att man spärrat av vägen mellan Ørestads Boulevard och Artillerivej.

På plats kunde man konstatera att en skottlossning skett men att ingen människa blivit träffad, bekräftar polisen för Ekstrabladet. På platsen hittade man patronhylsor. Under natten sökte man efter vittnen till händelsen.

– Därutöver har vi inte så mycket. Det har förmodligen avfyrats från några bilar, säger Henrik Blix, vaktchef vid Köpenhamnspolisen, till Ekstrabladet.

Dagens fråga

Är det rätt att företag i välfärdssektorn tar ut vinst?

Loading ... Loading ...