Ingen Storm mot Skellefteå

ISHOCKEY Frederik Storm missar Malmö Redhawks hemmamatch mot Skellefteå. Stjärnspelaren är fortfarande inte återställd efter sin smäll mot huvudet.

Förutom Storm saknas även Matias Lassen som även han fortfarande är kvar på skadelistan. Men i övrigt ska truppen vara intakt efter de två senaste bortasegrarna mot Växjö och Linköping.
Nu är rödhökarna tillbaka på hemmais efter en vecka på resande fot, men å andra sidan är det tufft motstånd som väntar i form av Skellefteå.

Gästerna har vunnit tre av sina fem bortamatcher i SHL, ligger femma i tabellen och även om laget föll senast mot Örebro är det nog ingen fara med formen eftersom man efter det har vunnit en CHL-match mot finska topplaget Kärpät.
– Vi behöver göra säsongens bästa match och komma upp mycket högt i prestation. Det är ett bra lag som spelar i högt tempo och med mycket kamp och som visar stor tävlingsinstinkt runt båda målen, förklarar Redhawks huvudcoach Peter Andersson.

Han är förstås glad och nöjd över att laget plockat en hel del poäng på sistone, men vill inte att spelarna lutar sig tillbaka mot den vetskapen:
– Det är bra stämning i truppen och det underlättar förstås att vi tagit lite poäng, men det är också farligt att tänka i de banorna.
– Vi måste verkligen vara sjukt noggranna i den här matchen och det gäller att vi är enormt väln förberedda på vad som väntar.
Nytt är att Oskar Magnusson från J20-laget skrivits in i truppen.
– Jag är sugen på att testa honom, men vi får se om han får speltid den här gången eller inte.

Sportresultat

Sport i dag