Inbrott på byggarbetsplats

BARA/VELLINGE

Tjuven lyckades ta sig in i en fastighet på Näckrosgatan i Bara genom att bryta upp ett fönster till huset där det pågår ett byggarbete. Med sig från huset via en dörr tog sedan gärningspersonen en värmepump värd 75 000 kronor samt en braskamin värderad till 26 000 kronor.
Ytterligare ett inbrott i Bara har skett samma natt, på Tibastgränd, och även här i en fastighet där det pågår byggarbeten.
Enligt polisen har tjuven på liknande set tagit sig in i huset genom ett fönster och stulit bland annat en spackelspruta samt en slipmaskin.
Under samma natt, i Vellinge, har även en 700 kilo tung markvibrator stulits från en byggarbetsplats på Terminalgatan i Vellinge. Här har gärningspersonen även försökt bryta sig in i en traktorgrävare, men misslyckats.

Dagens fråga

Tar sig Sverige till EM i fotboll?

  • Ja (61%, 262 Röster)
  • Nej (39%, 170 Röster)

Antal röster: 432

Loading ... Loading ...