Repris av Kyrkogårdsfilmerna

Sjöbo

Kyrkogårdsfilmerna del ett visas igen på Florabiografen i Sjöbo nu på lördag klockan 17. Det är fritt inträde.
– Första gången vi visade dem i april var det ett sådant stort tryck att många var tvungna att vända i dörren. Så på begäran visar vi dem alltså nu på nytt, säger Erica Lillö, kyrkoherde i Sjöbo församling.
Kyrkogårdsfilmerna är ett kulturhistoriska dokumentationsprojekt som görs av Sjöbo församling och Pratboken Småfilm. Visningarna görs i samarbete med Sjöbo kommun på Florabiografen i Sjöbo. En rad korta dokumentärfilmer visar spännande levnadsöden och berättar historier med utgångspunkt från människor och familjer som bott och verkat i Sjöbo med omnejd och som ligger begravda på församlingens kyrkogårdar i Ilstorp, Björka och Södra Åsum.

Dagens fråga

Ska du fira jul hemma?

Loading ... Loading ...