Förseningar i tågtrafiken efter signalfel

Skåne Ett tidigare signalfel orsakade stopp i tågtrafiken, men nu kan tågen åter köra normalt mellan Malmö och Lund.

Enligt Trafikverket kan förseningar och inställda tåg på delsträckor sedan tidigare kvarstå ett tag framöver.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Hyllie, Burlöv, Dösjebro, Glumslöv, Gunnesbo, Ramlösa, Hjärup, Häljarp, Kävlinge, Landskrona, Lund, Malmö, Rydebäck, Triangeln, Åkarp, Helsingborg, Eslöv, Hässleholm, Höör, Stehag, Stångby, Sösdala, Tjörnarp, Vinslöv, Örtofta, Önnestad, Kristianstad, Alvesta, Ballingslöv, Diö, Emmaboda, Gemla, Hästveda, Hovmantorp, Killeberg, Lessebo, Nybro, Osby, Smedby, Trekanten, Vislanda, Växjö, Älmhult, Örsjö, Kalmar, Trelleborg, Teckomatorp, Billeberga, Gantofta, Persborg, Rosengård, Tågarp, V. Ingelstad, Vallåkra, Ö. Grevie, Östervärn.

Dagens fråga

Har du blivit strandsatt vid något tågstopp i år?

  • Nej (65%, 388 Röster)
  • Ja (35%, 209 Röster)

Antal röster: 597

Loading ... Loading ...