Störningar i tågtrafiken till Malmö

Malmö Det är just nu stopp i tågtrafiken mellan Tranås och Nässjö på grund av en olyckshändelse.

Enligt Trafikverket påverkar detta SJ fjärr- och regionaltåg Stockholm-Linköping/Malmö samt Krösatågen Tranås-Nässjö. Personal är utkallade till platsen, men prognos saknas när trafiken kan återupptas.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas:

Tranås, Aneby, Nässjö, Alvesta, Bodafors, Ballingslöv, Burlöv, Diö, Eslöv, Hjärup, Hässleholm, Hästveda, Höör, Killeberg, Lammhult, Lund, Moheda, Osby, Stehag, Stångby, Stockaryd, Sävsjö, Sösdala, Tjörnarp, Vislanda, Åkarp, Älmhult, Örtofta, Malmö, Stockholm C, Linköping, Boxholm, Flemingsberg, Flen, Gnesta, Huddinge, Järna, Katrineholm, Kimstad, Linghem, Mantorp, Mjölby, Mölnbo, Norrköping, Stockholms södra, Södertälje S, Vikingstad, Årstaberg och Älvsjö.

Dagens fråga

Det finns tyvärr inga omröstningar för tillfället.