Tjuvar fyllde bilen med skrot

TRELLEBORG

En av de anställda på återvinningscentralen i Trelleborg skadades på onsdagens eftermiddag i ett försök att hindra tre misstänkta tjuvar från att lämna anläggningen med en bil de setts fylla med järnskrot från en container.
klockan var 15.40 när tre personer sågs genomsöka skrotcontainerna och plocka till sig av det som fanns där och lägga det i lastbilen de kom med. Personal konfronterade männen och sa till dem att ytterligare personal ska tillkallas. Männen ska då ha sagt att de skulle lägga tillbaka skrotet men ombads stanna. För att hindra dem från att lämna området på Sjöviksvägen gjordes ett försök att stänga grinden. De misstänkta lyckades dock köra igenom grinden som då slog till en 40-årig man på ena armen.
Nu har en polisanmälan gjorts gällande vållande till kroppsskada samt stöld av runt hundra kilo skrot.

Dagens fråga

Klarade du din uppkörning på första försöket?

Loading ... Loading ...