Polisen eftersöker vittnen som sett bilen

malmö Polisen har nu gått ut med bild på bilen som brann på Stadionvägen och efterlyser vittnen.

Vid 10-tiden den 26 augusti sköts Karolin Hakim till döds på Sergels väg i Malmö. Strax efter dådet hittades en brinnande bil på Lorensborg. Polisen efterlyser nu vittnesuppgifter kring bilen, som sätts i samband med mordet.

Bilen, en silvergrå Mercedes, är intressant för polisen i brottsutredningen. De efterlyser alla sorters iakttagelser kring bilen, så som var den har setts, parkerats och var den tankats, från den 21 augusti till och med den 26 augusti.

– Vi är intresserade av uppgifter från personer som sett bilen. Det kan handla om var den stått parkerad, att den varit i en biltvätt eller fått däckbyte på en verkstad. Allt är av intresse, säger Nils Norling, presstalesperson polisområde Malmö.

– Om du har uppgifter så går det bra att ringa 114 14 och uppge vad ärendet gäller, de kopplar dig då direkt till rätt person. Vi vill inte begränsa området till Malmö eller Skåne, utan vi är intresserade av observationer från hela Sverige. Arbetet sker helt förutsättningslöst, säger Nils Norling.

Läs mer:

Dagens fråga

Har du blivit strandsatt vid något tågstopp i år?

Loading ... Loading ...