Tjuvar greps på bar gärning

hjällaröd

Vittnet kom körande i sin bil i Hjällaröd som ligger nära Norra Rörum. När han körde förbi en arbetsplats med grävmaskiner såg han en kvinna stå vid arbetsplatsen nära några kopparledningar. Vittnet beslöt att vända om sin bil för att ta reda på vad kvinnan hade för sig. När kvinnan såg detta började hon springa ut mot skogen samtidigt som bilen med hennes två kompanjoner rivstartade från platsen. Vittnet följde efter kvinnan och larmade samtidigt polisen som senare kunde gripa kvinnan i skogen. Den 38-åriga kvinnan anhölls senare och misstänks för stöld. Även de två männen i bilen kunde stoppas av polisen i höjd med Norra Rörum. Föraren, den 22-årige föraren, greps och anhölls misstänkt för drograttfylleri och brott mot knivlagen. Passageraren, en 53-årig man, anhölls också han misstänkt för narkotikainnehav. Händelsen inträffade i söndags vid 16-tiden.

Dagens fråga

Har du blivit strandsatt vid något tågstopp i år?

  • Nej (65%, 388 Röster)
  • Ja (35%, 209 Röster)

Antal röster: 597

Loading ... Loading ...