Flera personer skjutna utanför Köpenhamn

Köpenhamn Flera personer har blivit skjutna på Gildbrovej i Ishøj söder om Köpenhamn.

Vestegnens Politi gick ut och informerade om skottlossningen på Twitter strax före klockan tio på söndagskvällen. Av meddelandet framgår att flera personer har blivit skottskadade och att det pågår en massiv polisinsats på platsen. Någon information om hur allvarligt skadade personerna är eller hur många det rör sig om hade man då inte.

Enligt Ekstrabladet har skottlossningen skett i ett bostadsområde och flera ambulanser ska vara på plats. Två förstörda bilar ska stå i en vägkorsning och poliserna på plats är tungt beväpnade visar bilder från platsen. Den ena av bilarna har, enligt tidningen, skotthål i framrutan och i förardörren, på marken ligger patronhylsor.

BT uppger att det är tre män som skjutits och att tillståndet för åtminstone en av dem ska tillståndet vara kritiskt. Denne fick hjärtmassage på plats innan han kördes bort med poliseskort.

Dagens fråga

Tar sig Sverige till EM i fotboll?

Loading ... Loading ...