Christoffer Forsberg har tecknat nytt kontrakt med Redhawks. Foto: TT/Arkiv

Nytt långtidskontrakt för Forsberg

Ishockey På onsdagen blev det klart att Christoffer Forsberg tecknat nytt treårskontrakt med Redhawks.

Christoffer Forsberg kommer därmed att stanna kvar i klubben till våren 2023. Det var på våren 2015 som Forsberg började spela i Malmö Redhawks och nu på lördag gör han sin 253:e raka tävlingsmatch.

– Jag har haft det som min högsta prio att stanna och är glad att det har löst sig och att vi fick det klart så här pass tidigt. Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta vara med och driva laget och klubben framåt i jakten på de riktigt stora framgångarna, säger Christoffer Forsberg.

Forsberg har tidigare spelat även i Östersund, Färjestad och Timrå. Han anses dessutom tillhöra SHL:s allra främsta när det gäller att ”döda tid i numerärt underläge”.

– Christoffer är en kille som brinner för det här 24/7. Han har tagit stora kliv och utvecklats mycket både som spelare och person sedan han kom till oss. I min bok är han en av SHL:s mest underskattade. Han var en av de första vi ville förlänga med och det känns väldigt skönt att ha det på plats, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

Det nya långtidskontraktet innebär att Christoffer Forsberg förblir Redhawks trogen till våren 2023.

Dagens fråga

Öppnar du ytterdörren för okända?

Loading ... Loading ...