Misstog chaufför för bedragare

ESLÖV

En Eslövskvinna i 90-årsåldern blev i måndags förmiddag uppringd av en för henne okänd person. Enligt kvinnan – eller rättare sagt enligt dottern som gjort polisanmälan – ska mannen ha uppgett att han var från hemtjänsten och ville bli insläppt.
Kvinnan har ingen hemtjänst och tyckte det lät konstigt. Hon ringde upp hemtjänsten och frågade om de sökt henne, och det hade de inte. Händelsen anmäldes därför till polisen med misstanke om att det kunde vara ett försök till åldringsbrott.
Men senare fick händelsen sin förklaring. Färdtjänsten hörde av sig och förklarade att det var en av deras chaufförer som ringt upp angående en resa. Enligt uppgift ska kvinnan beställt resan men inte fått klartecken för den.

Dagens fråga

Tror du på ett liv efter detta?

Loading ... Loading ...