Marika Carlsson åker på julturné med Humorkalaset. Foto: Claudio Bresciani / TT

Humorkalas på turné

NÖJE Johan Glans, Marika Carlsson, Karsten Torebjer och Johanna Wagrell. Där har du namnen som i år gör Humorkalaset Christmas.

I somras gjordes showen Humorkalaset i Dalhallas kalkbrott med bland andra Johan Glans, Marika Carlsson och Jesper Rönndahl. I höst och vinter blir det en förlängning av showen, en julturné som fått titeln Humorkalaset Christmas. Medverkar under turnén gör Johan Glans, Marika Carlsson, Karsten Torebjer, Johanna Wagrell samt lokala komiker på varje plats.
– Efter sommarens storslagna show på Dalhalla ska det nu bli roligt att få ståuppa på fler platser i Sverige. Showen blir också mer intim och vi fyra komiker får nu ännu större utrymme att göra det vi är bra på – nämligen få er att skratta, säger Johan Glans i ett pressmeddelande.
Showen får premiär 26 november i Gävle och kommer till Skåne vid två tillfällen – Tivoli i Helsingborg 5 december (med dubbla föreställningar) och Slagthuset i Malmö 6 december. Biljetter släpps i dag, torsdag 12 september.