Bilbränder i Ystad och Tomelilla

Ystad/Tomelilla Två bilbränder inträffade på Österlen under natten till onsdagen. I Tomelilla ska vittnen ha sett när flera gärningsmän satte eld på ett fordon.

Strax före klockan ett kom det in samtal till polisen om att två parkerade personbilar hade börjat brinna på Mässingsgatan  i Ystad. Några ytterligare omständigheter kring händelsen finns inte i nuläget. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Vid två-tiden larmades räddningstjänsten om en brinnande personbil på en parkering vid Malmövägen i Tomelilla. Här ska vittnen ha sett hur flera personer lämnat brottsplatsen efter att en ruta krossats och bilen satts i brand. De misstänkta ska sedan ha försvunnit från platsen i ett fordon. Bilen larmas ut till polisen som söker efter de misstänkta men i nuläget har ingen gripits för händelsen. En polisanmälan upprättas.

Dagens fråga

Brukar du låna böcker på bibliotek?

Loading ... Loading ...