Äldre kvinna avled efter olycka

KILLHULT

Polisen har öppnat utredningen om trafikolyckan i Killhult den 24 augusti igen, sedan det i efterhand kommit till polisens kännedom att en kvinna i 90-årsåldern också skadades i krocken. Kvinnan färdades som passagerare i den ena bilen och fördes med ambulans till sjukhuset. Hon avled några dagar senare.
Vid olyckan krockade två personbilar på vägen mellan Tollarp och Hörby, i höjd med Killhult. Kollisionen inträffade när det ena fordonet skulle köra ut på vägen från en utfart. Det träffades då i sidan av ett annat fordon som kom körande på vägen.
Ambulans och räddningstjänst ryckte ut till olycksplatsen. En av förarna, en kvinna i 60-årsåldern, och passageraren i den andra bilen, den 90-åriga kvinnan, fick föras med ambulans till sjukhuset.
I den första rapporten hade polisen bara uppgifter om att det var två personer inblandade i krocken, och att föraren av den ena bilen – en man i 70-årsåldern – klarade sig oskadd medan kvinnan i 60-årsåldern fick lindriga skador.
Först efter några dagar fick man information om att en kvinna i 90-årsåldern också hade förts till sjukhus och senare hade avlidit. Man har nu återupptagit utredningen.

Dagens fråga

Brukar du låna böcker på bibliotek?

Loading ... Loading ...