Syskonpar förföljdes av bil

höör/Jularp

Systrarna som är 13 och 14 år gamla kom cyklande vid stora rondellen i Höör. De upptäckte då att en vit bil körde långsamt efter dem. Systrarna cyklade sedan på småvägar innan de kom fram till Nya torg. Då upptäckte de att de fortfarande var förföljda av den vita bilen. Systrarna fortsatte sedan att cykla hem till sin bostad i Jularp medan bilen fortsatt sakta körde efter flickorna. När de gått in i sin bostad såg syskonparet att bilen stod kvar utanför en stund innan den körde vidare. Händelsen inträffade vid 22.30-tiden den 3 september och syskonparet upplevde händelsen som mycket obehaglig. Det är den tredje händelsen på bara några dagar som Höörsbor förföljs av olika bilar.
– Vi får se vad vi kan jobba fram i de här anmälningarna men det är svårt att se en röd tråd. En vuxen man, en vuxen kvinna och två unga flickor har drabbats. Det har också varit tre olika fordon som förföljt personerna. Men det är fullt förståeligt att personerna som blivit förföljda upplevt en känsla av förföljelse, säger kommunpolis Anna Johansson till SkD.

Dagens fråga

Har du ätit på någon restaurang med stjärna i Guide Michelin?

Loading ... Loading ...