Korsningen Pildammsvägen och Östra Rönneholmsvägen spärras med en medhavd lastbil när klimataktivisterna Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö på lördagskvällen. Foto: Andreas Hillergren / TT
MALMÖ 2019-08-24 Korsningen Pildammsvägen och Östra Rönneholmsvägen spärras med en medhavd lastbil när klimataktivisterna Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö på lördagskvällen. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Korsningen Pildammsvägen och Östra Rönneholmsvägen spärras med en medhavd lastbil när klimataktivisterna Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö på lördagskvällen. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Korsningen Pildammsvägen och Östra Rönneholmsvägen spärras med en medhavd lastbil när klimataktivisterna Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö på lördagskvällen. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Korsningen Pildammsvägen och Östra Rönneholmsvägen spärras med en medhavd lastbil när klimataktivisterna Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö på lördagskvällen. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Korsningen Pildammsvägen och Östra Rönneholmsvägen spärras med en medhavd lastbil när klimataktivisterna Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö på lördagskvällen. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Korsningen Pildammsvägen och Östra Rönneholmsvägen spärras med en medhavd lastbil när klimataktivisterna Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö på lördagskvällen. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Ett stort antal demonstranter promenerar runt omkring en rondell på Tessinsväg i Malmö. Trafikanter får svårt att passera rondellen då antalet demonstranter täcker i stort sett alla övergångsställen. Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Demonstranterna promenerar längs Östra Rönneholmsvägen i Malmö. Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Demonstranterna tar av sig kläderna när de spärrart av en korsning längs Östra Rönneholmsvägen i Malmö. Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Demonstranterna promenerar längs Östra Rönneholmsvägen i Malmö. Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Ett stort antal demonstranter promenerar runt omkring en rondell på Tessinsväg i Malmö. Trafikanter får svårt att passera rondellen då antalet demonstranter täcker i stort sett alla övergångsställen. Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Demonstranterna tar av sig kläderna när de spärrart av en korsning längs Östra Rönneholmsvägen i Malmö. Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Ett stort antal demonstranter promenerar runt omkring en rondell på Tessinsväg i Malmö. Trafikanter får svårt att passera rondellen då antalet demonstranter täcker i stort sett alla övergångsställen. Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Klimatnödläge står det på en banderoll som demonstranterna håller upp när de spärrart av en korsning längs Östra Rönneholmsvägen i Malmö. Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Ett stort antal demonstranter promenerar runt omkring en rondell på Tessinsväg i Malmö. Trafikanter får svårt att passera rondellen då antalet demonstranter täcker i stort sett alla övergångsställen. Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
MALMÖ 2019-08-24 Ett stort antal demonstranter promenerar runt omkring en rondell på Tessinsväg i Malmö. Trafikanter får svårt att passera rondellen då antalet demonstranter täcker i stort sett alla övergångsställen. Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT / Kod 10600
Korsningen Pildammsvägen och Östra Rönneholmsvägen spärras med en medhavd lastbil när klimataktivisterna Extinction Rebellion genomför klimataktioner i Malmö på lördagskvällen. Foto: Andreas Hillergren / TT
Under kvällen blockerade aktivisterna korsningen vid Malmö Opera. Foto: Kristina Davidson
Foto: Kristina Davidson
Foto: Marja Tonteri Tillgren
Foto: Marja Tonteri Tillgren
Foto: Marja Tonteri Tillgren
Foto: Marja Tonteri Tillgren
Foto: Marja Tonteri Tillgren
Foto: Marja Tonteri Tillgren
Foto: Marja Tonteri Tillgren
Foto: XR Skåne
Foto: XR Skåne
Foto: Extinction Rebellion Skåne
Foto: Extinction Rebellion Skåne
Foto: Kristina Davidson

Se fler bilder från aktionen

Bildspel Hundratals klimataktivister intog Malmö.

Dagens fråga

Äter du vegetariskt?

Visa resultat

Loading ... Loading ...