Foto: Johan Nilsson / TT /
Foto: TT

Kvinna gripen – knivskar misstänkt våldtäktsman

Malmö Vid kvart i elva-tiden på fredagskvällen larmades polisen till ett bråk i en lägenhet i Limhamns sjöstad. I lägenheten fann polisen en knivskuren man.

Polisen fick ta emot ett flertal samtal om bråk i lägenheten. Flera uppringare ska ha talat om att en man blivit stick- eller skärskadad. När polis och ambulans kom till platsen hittade man mycket riktigt en skadad man.

I lägenheten fanns barn och en kvinna som greps i samband med händelsen. Brottsrubriceringen var först oklar men hon anhölls under natten misstänkts för mordförsök.
– Under natten framkom uppgifter som gör att mannen misstänks för försökt till våldtäkt, säger Evelina Olsson, pressinformatör vid polisens ledningscentral.
– Närmare detaljer om händelseförloppet är oklara eftersom kvinnan bara är initialt hörd och mannen är under vård och har inte hörts alls ännu.

Både mannen och kvinnan är i 35-årsåldern och ska känna varandra. Kvinnan kommer att höras ytterligare under dagen och polisen kommer även att genomföra en teknisk undersökning i lägenheten.

Dagens fråga

Vad ska du ha för julgran i jul?

Visa resultat

Loading ... Loading ...