Övre raden: Susanna Kallur, Michel Tornéus, Josefine Öqvist, Jörgen Kruth, Ida Ingemarsdotter. Undre raden: Kim Källström, Frida Hansdotter, Henrik Windstedt, Kenneth Hansen och Pernilla Johansson. Foto: Gunilla Wikström/SVT, SVT, Niklas Ahlgren/SVT, Mattias Ahlm/SR, Privat.

De tävlar i Mästarnas mästare

I början av september inleds inspelningen av nästa säsong av Mästarnas mästare och på onsdagen presenterades de tävlande. Bland dem fanns Susanna Kallur, Kim Källström och Frida Hansdotter.

Årets säsong är den 12: av det populära tävlingsprogrammet och de tio deltagarna är indelade i två grupper. I grupp ett ingår friidrottarna Susanna Kallur och Michel Tornéus, fotbollsspelaren Josefine Öqvist, MMA-stjärnan Jörgen Kruth och längdskidåkaren Ida Ingemarsdotter. I grupp två finns fotbollsspelaren Kim Källström, alpina stjärnan Frida Hansdotter, friåkaren Henrik Windstedt, rallycrossföraren Kenneth Hansen och thaiboxaren Pernilla Johansson, –

– Det är alltid nervöst inför avresan, men när man väl är på plats då rullar allt bara på. Det är en jätterolig produktion att arbeta med och att få träffa och lära känna alla dessa framgångsrika idrottare är en oerhörd bonus, säger Micke Leijnegard, programledare för Mästarnas mästare i ett pressmeddelande.

Den tolfte säsongen av Mästarnas mästare från premiär våren 2020.