Mikael Wiehe ska gästa nästa säsong av Jills veranda. Foto: Gunilla Wedding

Wiehe till Jills veranda

Det blir en ny säsong av SVT:s Jills veranda med start våren 2020. Bland de hittills klara artisterna finns Mikael Wiehe.

På måndagen avslöjade SVT att det blir en ny säsong av populära musikprogrammet Jills veranda. Den fjärde säsongen kommer att sändas under våren 2020. Artister som är klara för medverkan hittills är Mikael Wiehe, Mauro Scocco, Miram Bryant, Loney Dear och Shima Niavarani.
Inspelningen kommer att ske i höst i Nashville.

– Nu har jag fått längta efter verandan i Nashville länge nog och äntligen får jag ta emot nya superspännande gäster! Jag är så nyfiken på deras val av musik, deras relation till countryn och Nashville, vad de brinner för och deras bucketlist! Mest av allt längtar jag efter all musik vi ska spela och sjunga ihop, säger Jill Johnson i ett pressmeddelande.