Bil med minderåriga körde ut på åker efter biljakt

Malmö En personbil vägrade stanna när polis gjorde en rutinkontroll. Detta ledde till en biljakt som slutade på en åker.

En personbil vägrade stanna när polis gjorde en rutinkontroll vid 04-tiden på Amiralsgatan. Flera polispatruller följde bilen. Vid Yttre ringvägen körde bilen ut på en åker och föraren som ska var född 1990 lämnade bilen till fots. I bilen fans enligt polis flera minderåriga personer. Föraren kunde senare gripas efter att ha spårats med hjälp av spårhund.  Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och togs till sjukhuset för provtagning. En anmälan om trafikbrott har gjorts.

Dagens fråga

Öppnar du ytterdörren för okända?

  • Nej (78%, 613 Röster)
  • Ja (22%, 171 Röster)

Antal röster: 784

Loading ... Loading ...