Två personer häktas för vapenbrott

Malmö Onsdagen den 14 augusti greps fyra personer efter ett tillslag mot en bil på Järnvägsgatan i Limhamn.

Enligt Sydsvenskan som var först med att rapportera om fallet så ska en kalasjnikov och en pistol funnits i fordonet. Patrik Fors på polisens ledningscentral bekräftar att ett tillslag gjorts men kan inte gå in på närmare detaljer.

– Under häktningsförhandlingarna på söndagen den 18 augusti häktades två personer på sannolika skäl för grovt vapenbrott. Ytterligare två personer släpptes fria från misstankar om vapenbrott och medhjälp, säger Karin Rosander, kommunikationsdirektör vid Åklagarmyndigheten.

Enligt Sydsvenskan ska det röra sig om personer som tidigare är kända för polisen. Bland annat ska en av personerna så sent som i juni suttit häktad misstänkt för en skjutning i Malmö.

Dagens fråga

Äter du vegetariskt?

Visa resultat

Loading ... Loading ...