– Ska vi ha en rimlig chans att göra något åt sådant här måste vi ju i alla fall få en anmälan senare om man inte ringer direkt, säger Jan-Ingvar Nilsson, kommunpolis i Svedala.Arkivbild

Rån även i Svedala – utan anmälan

SVEDALA Svedalas kommunpolis har tagit del av uppgifter om ett rån i helgen mot en ung man – men händelsen ska inte ha polisanmälts.

– Jag har pratat med Trygghetsvärdarna och kollat av anmälningarna efter att jag tagit del av informationen på sociala medier – det finns ingen polisanmälan om detta rån.
Det säger Jan-Ingvar Nilsson, Svedalas kommunpolis, på måndagen med anledning av att han liksom åtskilliga Svedalabor läst om en ung man vars förälder efterlyst information om fem rånare som uppges ha gett sig på sonen på lördagsnatten.

Föräldern skriver på Svedala Aktuellts facebooksida att sonen rånats av fem okända personer på Malmövägen klockan två på natten. Han uppges ha blivit nedslagen och sparkad. Han uppges inte ha inget närmare signalement på rånarna som ska ha burit mörka huvor.

– Ska vi ha en rimlig chans att göra något åt sådant här måste vi ju i alla fall få en anmälan om man inte ringer direkt., konstaterar Jan-Ingvar Nilsson,
Enligt inlägget som på måndagen delats närmare femtio gånger ska sonen tvingats att ge ifrån sig alla sina saker men när han vägrade ska gärningspersonerna enligt föräldern ha sparkat ner honom. Sonen ska ha fått sår i ansiktet och blivit mörbultad.

”Antagligen har de blivit skrämda av något för han tuppa av en stund och när han kvickna till så var de borta och han hade mobil och pengar kvar” avslutar föräldern.

Läs mer:

Dagens fråga

Kommer du att följa MFF:s bortamöte mot Wolfsburg

Loading ... Loading ...