Polis och avspärrningar i Marieholm på lördagen. Polisen larmades på lördagseftermiddagen om ett bråk som pågick i Marieholm, utanför Eslöv i Skåne. När polis och ambulans kom till platsen hittades två skadade personer, som fördes till sjukhus. Brottsplatsen spärrades av för teknisk undersökning. Vi arbetar med att ta reda på vilka som var inblandade och vad det är som har hänt. De som fördes till sjukhus ska förhöras, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid Skånepolisen. Händelsen utreds som grov misshandel alternativt mordförsök. Foto: Johan Nilsson / TT
Foto: TT

Två personer utsattes för grovt våld

Marieholm Två personer i 40-årsåldern utsattes för våld med tillhyggen och fick ta emot både slag och sparkar vid ett bråk i Marieholm under lördagen.
Polisen har ännu inte gripit någon gärningsman.

Båda fördes till Sus i Lund för vård. Region Skånes presstjänst kunde under lördagseftermiddagen inte specificera skadeläget.

Det var strax efter klockan 13 på lördagen som polis larmades till Marieholm med anledning av ett pågående bråk.
När patrullen kom till platsen fann man två skadade personer, en man och en kvinna, som fördes med ambulans till sjukhus.
De skadade är båda i 40-årsåldern.

Platsen spärrades av i väntan på teknisk undersökning.

Inledningsvis rubriceras händelsen som grov misshandel, alternativt mordförsök.
Vilket innebär att Skånepolisen under det senaste halva dygnet fått in fyra mordförsök. Förutom det senaste i Marieholm också ett i Sjöbo och två på Rosengård i Malmö.

Dagens fråga

Tänker du köpa en mobillåda till någon i julklapp?

Visa resultat

Loading ... Loading ...